Politika zasebnosti

Upravljavec: Akademija 369 d.o.o., Gažon 7, 6274 Šmarje pri Kopru


Spodaj si lahko ogledate, kako bomo vaše osebne podatke obdelovali, in sicer razvrščeno glede na proces obdelave.


Ko obiščete našo spletno stran

Ko obiščete našo spletno stran, za kratek čas, najdlje pa do konca seje, shranimo vaš IP naslov. Če naš sistem ugotovi, da ne izvajate nobenih dejavnosti, ki bi ogrozile delovanje naše spletne strani, se ta podatek samodejno izbriše.


V primeru, da naš sistem ugotovi, da izvajate aktivnosti, ki so očitno nezakonite ali očitno uperjene v smer onemogočanja delovanja spletne strani, se vaš IP naslov shrani trajno in ga naš sistem uvrsti na črno listo IP naslovov (“black list“) in vam posledično onemogoči nadaljnjo uporabo spletne strani.

________________________________________


Podrobneje


Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje za namen varnosti spletne strani in preprečevanju nezakonitih aktivnosti na njej (denimo vdorov, phishing-a ipd.).

Kategorije uporabnikov: ponudnik gostovanja spletne strani in ponudnik varnostnih rešitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: najdlje do konca seje (splošno pravilo) oz. trajno (za primere poskusa zlorab).

Pravice posameznikov: ugovor, dostop do podatkov, popravek, omejitev obdelave. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na info@simongrizonic.si .

Možnost pritožbe: zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.Če se prijavite na naše e-novice

Veseli bomo, če se prijavite na naše e-novice in prejemanje naših ponudb. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu ali pa nas o tem obvestite po e-pošti.


________________________________________


Podrobneje


Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev, ki se lahko kadarkoli prekliče (6(1)a) člen Splošne uredbe) s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu.

Kategorije uporabnikov: ponudnik gostovanja spletne strani, ponudniki orodij za trženje. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti info@simongrizonic.si . Odjava od e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah.

Možnost pritožbe: Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.


Če nas kontaktirate prek spleta

Vaše osebne podatke bomo obdelovali za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z nami, bomo uporabili drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bomo kasneje tudi posebej obvestili). Vaše osebne podatke bo lahko obdeloval tudi naš obdelovalec, pri katerem spletna stran gostuje in s katerim ima upravljavec sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate preklic komunikacije, kar bo imelo za posledico izbris vaših osebnih podatkov. Glede obdelave osebnih podatkov imate pravico dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka in do omejitve obdelave ter pravico do ugovora. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti info@simongrizonic.si. Če menite, da vam vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.


Če se prijavite na izobraževanje ali nam poščjete povpraševanje

V primeru, da se želite udeležiti izobraževanja ali ga kupiti prek spletne strani, bomo od vas potrebovali vaše ime in priimek, naslov, telefonsko številko in e-naslov. Te podatke potrebujemo za namen in pravno podlago izvedbe pogodbe (pogajanja za sklenitev pogodbe in njeno izpolnjevanje - ne glede na to, ali gre odplačno izobraževanje ali ne). Da bi lahko v prihodnje izboljšali naše storitve in izbiro tečajev, vas bomo lahko po e-pošti občasno prosili tudi, da nam posredujete svoje mnenje o izvedenem izobraževanju.


Če nam teh podatkov ne boste želeli posredovati, vam ne bomo mogli omogočiti udeležbe na izobraževanju. Vaše osebne podatke hranimo 5 let od zaključka nakupa oz. poravnave vseh obveznosti.

________________________________________


Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: sklepanje kupoprodajne pogodbe (6(1)b) člen Splošne uredbe) in njeno izvajanje. Če posameznik podatkov ne posreduje, sklenitev pogodbe ni mogoča. Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.

Kategorije uporabnikov: ponudnik gostovanja spletne strani, ponudniki orodij za analizo. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: 5 let od dneva nakupa oz. poplačila vseh obveznosti; osebne podatke, potrebne za davčne namene, pa 10 let.

Pravice posameznikov: dostop do podatkov, popravek, prenosljivost ter v omejen obsegu izbris, omejitev obdelave in ugovor. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti info@simongrizonic.si.

Možnost pritožbe: Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

info@simongrizonic.si

GSM 031366607

Sledite mi

Podjetje

Akademija 369 d.o.o.

Gažon 7, 6274 Šmarje pri Kopru

Davčna številka: 97913391

Piškoti

Splošni pogoji poslovanja

Politika zasebnosti