PODPORA

Tedenski podpori klici

Postanite spletni učitelj

"Ljudje precenjujemo kaj lahko dosežemo v enem letu in podcenjujemo, kaj lahko dosežemo v 10 letih.

Redki pa vemo, da s pravim mentorjem lahko tisto, kar bi dosegli v 10 letih dosežemo v enem letu!"

Simon Grižonič

Kaj vam vse prinesejo podporni klici

Na podpornih klicih boste prejeli tisto podporo, ki vam bo pomagala prebroditi tiste ovire zaradi katerih bi mogoče obupali.

Poleg pomoči 1:1 boste slišali še vprašanja drugih udeležencev in rešili izzive že v naprej. Poleg tega boste dobili tudi nove ideje za delo od tistih, ki so pred vami in si s tem skrajšali pot do uspeha.

O mene boste dobili usmeritve za vaše delo, da boste se konstantno premikali naprej proti vašemu cilju.

Na podpornem klicu bom tudi predstavil novosti s področja tehnologije snemanja izobraževanj, spletnega predavanja in optimizacije vaše spletnih strani.

Termini podpornih klicev v Februar 2024

  • Torek, 5. marec 2024 ob 20.30,
  • Sreda , 13. marec 2024 ob 20.30,
  • Torek, 19. marec 2024 ob 20.30,
  • Četrtek, 28. marec 2024 ob 20.30.

Podporni klici so snemani ampak bo posnetek na voljo le do prvega prihodnjega srečanja.

Možnosti naročnine

Pripravil sem vam več možnosti naročnine. Za vas, ki planirate na krajši rok in za vas, ki planirate kar celo leto v naprej ter vse vmes ;)


Imate sledeče možnosti za naročnino:

Naročnino plačukeje mesečno, za kar je investicija 36€/mesec

Naročnino plačate za 3 mesece in privarčujete 10%

Naročnino plačate za 6 mesecev in privarčujete 20%

Naročnino plačate za 1 leto in privarčujete 30%

Število mest je omejeno!

Ker želim, da imate vsi možnost postaviti najmanj eno vprašanje na podpornem klicu, sem omejil število mest za podporni program. Pohitite, da si priskrbite tedensko podporo in hiter napredek.

Naroči se na tedenske podporne klice in hitreje napreduj pri svojem delu!

Ko boste vnesli svoje podatke boste dobili potritveno sporočilo na vaš elektronski naslov, kjer boste lahko napisali za keteri paket naročnine se odločate in dopisali podatke podjetja, če želite račun na podjetje.

Naročilnica za podporne klice

Vaše osebne podatke bo Akademija 369 d.o.o. Gažon 7, Šmarje pri Kopru, do vašega preklica obdelovala za namen pošiljanja e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve (člen 6(1)a GDPR). To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

PRIČEVANJA uporabnikov

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj, če zamudim srečanje?

Če zamudite na srečanje, si lahko ogledate posnetek za nazaj. Posnetki so v namenski spletni učilnici na razpolago 30 dni.

Ali lahko dobim račun na podjetje?

Seveda! Ko boste oddali obrazec za naročilo predračuna, boste prejeli potrditveno sporočilo na katerega boste odgovorili in mi javili za koga pripravim predračun ter vrsto paketa naročnine.

Kako podaljšujem svojo naročnino?

Ko bo se bližal konec obdobja vaše naročnine, boste prejeli sporočilo glede podaljšanja naročnine. Naročnina se ne podaljšuje avtomatično. Vedno vas vprašam, če želite podaljšati.

Kaj se zgodi s posnetki, če prekinem naročnino?

Posnetki in dostop do spletne učilnice, so na voljo za aktivne naročnike. Če se odjavite od podpornih klicev, po preteku naročniškega obdobja izgubite dostop do spletne učilnice s posnetki.

Kaj, če imam veliko vprašanj?

Če imate veliko vprašanj in nujno potrebujete takoj vse odgovore predlagam, da se dogovorite z mano za samostojno svetovalno uro. Na podpornem klice vsak postavi eno vprašanje in krožimo med udeleženci. Postavili boste lahko najmanj eno vprašanje. Če bo čas, bom lahko dogovoril tudi na 2, 3 ali tudi 10 vprašanj. Omejitev je čas, ki je predviden za podporni klic. Če je več udeležencev in ne pridejo vsi na vrsto v danem času, podaljšam čas srečanja, dokler vsem ne odgovorim na eno vprašanje.

Ali lahko spremenim paket naročnine?

JA, paket naročnine je možno spremeniti in ohraniti ponudbo. Preprosto pri naslednjem podaljšanju naročnine mi javite, da želite drugi paket in vam bom pripravil drugačno ponudbo.

ZAUPAJO MI (in mnogo drugih)

info@simongrizonic.si

GSM 031366607

Sledite mi

Podjetje

Akademija 369 d.o.o.

Gažon 7, 6274 Šmarje pri Kopru

Davčna številka: 97913391

Piškoti

Splošni pogoji poslovanja

Politika zasebnosti

Powered by