Kako zamegliti obraz in druge dele posnetka znotraj YouTube studia

Ste že kdaj želeli prikriti del posnetka ali kakšen obraz in niste vedeli kako?

V tej objavi vam boste spoznali kako lahko posnetek, ki ste ga objavili na YouTube dodelate in avtomatizirano ali ročno zameglite obraze ali poljubne dele posnetka.


YouTube Studio ima vgrajeno zelo zmogljivo orodje "Face Blur", ki lahko avtomatično prepozna obraze na posnetku. Mi samo izberemo kateri obraz želimo zamegliti in bo to YouTube za nas naredil sam. Če bi želeli enako doseči v kakšnem programu za montažo video posnetkov bi nam to vzelo precej časa in zahtevalo tudi primerno znanje. Da ne omenjam še dovolj zmogljiv računalnik, ki bi lahko to sprocesiral.

Ta možnost je resnično zelo uporabna, predvsem, če smo vlogarji.


Osebno veliko snemam video vodiče. Pri tem veliko krat potrebujem prekriti kakšen delček besedila ali drugih podatkov, ki se pojavijo na straneh, ki jih prikazujem. To lahko storite prav tako v YouTube Studio s funkcijo "Custom Blur". Tudi ta nastavitev omogoča dva načina upravljanja, avtomatično sledenje in statično.


Poglejte si video posnetek na katerem vam prikažem kako se doda "Face blur" in "Custom blur" v vaše že naložene posnetke na YouTube kanalu.


kar je še najboljše je to,d a lahko zameglitev kasneje tudi odmaknete saj original posnetek ostane shranjen.

Popularne objave

O tem blogu

Ta blog je za vas, da lahko takoj rešite kakšen izziv.

BREZPLAČNI NASVETI IN NOVICE

Akademija 369 d.o.o.

Gažon 7, 6274 Šmarje pri Kopru

Davčna številka: 97913391